top of page

WINNAAR SEIZOEN WITTE TIJGER VAN HET WESTEN 2024.... | TWEE WK-GANGERS | NAJAARSCURSUS

EVA GEHULDIGD ALS WITTE TIJGER VAN HET WESTEN

Op woensdag 2 oktober tijdens het "avondje anders" is Eva gehuldigd als winnaar van de Witte Tijger van het Westen 2024 met 46 tafelpunten en maar liefst 1007 mahjongpunten. Nico werd tweede en Wendy legde beslag op de derde plaats. van harte gefeliciteerd!


NAJAARSCURSUS 2024 VOLGENDE WEEK VAN START

Woensdag 16 oktober gaat er een Najaarscursus 2024 van start, we hopen op 9 cursisten (drie tafels) maar een aantal uitgenodigden moet nog definitief laten weten of ze meedoen.


HAAGSE KRINGEN LEDEN BIJ SKÔN SPEL TOERNOOI 2024

Berghem (N.B.) ligt niet naast de deur, toch trokken er vorige week zaterdag 28 september zeven van onze leden naar de dertiende editie van het jaarlijkse Skôn Spel MCR toernooi, helaas moest Peter door zijn schouderblessure afzeggen.

Bij de competitie spelers waren er 56 deelnemers, bij de recreanten waren er 32 deelnemers.

Het ontbrak Nico aan geluk, maar is weer een ervaring rijker bij de competitiespelers. Bij de 32 recreanten wist Jeanine het beste resultaat te boeken van onze leden. Hoe het Lino, Monique, Jeannette, Enne Jan en Eva het ervan afbrachten lees je op de NMB-website.

Bij het verslag van het toernooi op de site van de bond vind je ook de einduitslag.

TWEE HAAGSE KRINGEN LEDEN BIJ HET WK IN TORONTO!

We vonden het al heel leuk dat Joyce R deel neemt aan het WK MCR in Toronto dat gehouden wordt van 10-15 oktober in Toronto, Canada. Er is nu ook een tweede deelnemer, Paul. Er is een whatsapp groep waar Joyce en Paul delen wat ze zoal meemaken (link via de BEP-app-groep). Tijdens het WK strijden er zo'n 160 deelnemers om de WK-titel. Er zijn 10 sessies verspreid over drie dagen.

We wensen Joyce en Paul natuurlijk enorm veel succes.


UITSLAG SPEELAVOND 25 SEPTEMBER

Joyce G wist de laatste speelavond van het seizoen van de Witte Tijger 2024 op haar naam te zetten, met 240 mahjongpunten. Kathleen werd tweede van de avond. Ook Eva, Marijke H, Paul en Elly wisten eerste aan hun tafel te worden. Allen gefeliciteerd.



EINDSTAND SEIZOEN VAN DE WITTE TIJGER VAN HET WESTEN

Eva sleept weer een seizoenstitel in de wacht. Hieronder de eindstand van het derde kwartaal. Wat opvalt is dat Monique en Kim zich mooi in de top tien wisten te spelen. Heel goed dames!


39 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page